In 2016 startte ik als psychotherapeut in een multidisciplinaire groepspraktijk te Linkeroever. Sinds 2019 in eigen praktijk Buiten Gewoon Jezelf.

Als Bachelor Sociaal Agogisch Werk was ik hoofdzakelijk werkzaam als leidinggevende binnen de Thuiszorg. Ik stond er in voor de dagdagelijkse coördinatie van een team verzorgenden en poetsvrouwen.

Omdat ik sinds lang het voelde kriebelen om individueel met mensen aan de slag te gaan, besloot ik in 2013 aan een opleiding psychotherapie te beginnen. Vier jaar later studeerde ik af als therapeut in de Interactionele Vormgeving (IV). Ik voel mijn passie en verwondering voor dit vak dagelijks groeien. Daarom blijf ik me sindsdien verdiepen in alles wat mijn werk als therapeut kan doen groeien. Schematherapie vind ik een belangrijke meerwaarde omdat het mij, en ook de cliënt, een stevige basis kan bieden om de therapie vanuit te laten vertrekken.

Psych-K en TRE® weten me hoe langer hoe meer te boeien. Omdat wetenschappelijke onderzoeken aantonen hoe we ons lichaam niet mogen vergeten doorheen een therapeutisch proces. Die body & mind connectie is niet te onderschatten.

In de periode 2016-2019 werkte ik als Career Counselor bij Skill BuilderS. Hier coach ik werkzoekenden via individuele gesprekken, oriëntatietrajecten en sollicitatietrainingen. Ik hielp ze op weg naar een nieuwe job. Dit door het versterken van het geloof in eigen kunnen en het zichzelf zelfzeker voor stellen. Sinds het najaar 2019 begon ik als bemiddelaar bij VDAB zelf.

Als mens hou ik van natuur, schoonheid, kleur, beeld, creativiteit en beweging. Dit zijn tevens allemaal elementen die ik verwerk in mijn therapeuthisch werk. Ik hecht veel waarde aan oprechtheid, eerlijkheid, respect en menselijke warmte. Zowel in mijn vriendschappen en werkrelaties  als therapeut in contact met cliënten. En omdat het leven gelukkig genoeg niet enkel kommer en kwel is, vind ik een gezonde portie humor ook zeker op zijn plaats.

Sinds mijn tienerjaren ontwikkelde ik een sterke interesse in Psychologie. Omwille van een samenloop van omstandigheden was het destijds voor mij niet mogelijk om een universitaire studie te beginnen. Tot op de dag van vandaag is mijn droom en doel om uiteindelijk ook af te studeren als Klinisch Psycholoog.