Integratieve Psychotherapie aan in Antwerpen. Het concrete aanbod is: individuele gesprekstherapie, relatietherapie en online coaching.

Hieronder vind je een direct link naar meer informatie over deze verschillende opties.

Vanuit mijn opleiding tracht ik binnen elke vorm van psychotherapie te kijken naar jou in je totaliteit. Dat wil zeggen dat ik kijk naar jouw innerlijke leefwereld aan gevoelens en gedachten, naar jouw manier van omgaan met de dingen die je tegenkomt, met jouw familiale context nu en die van vroeger,… Meer uitleg over mijn werkwijze vind je hier.

AANBOD Psychotherapie

Individuele gesprekstherapie is aangewezen wanneer jij je niet goed in je vel voelt.  Dat kan onder andere bij de volgende klachten zijn: stress, faalangst, energieverlies, depressie, onzekerheid, perfectionisme, trauma, verlies, verlatingsangst,…

Relatietherapie is aangewezen en raadzaam wanneer jullie als koppel op moeilijkheden botsen. En, wanneer jullie beiden bereid zijn om samen op gesprek te komen. Soms kan het aangewezen zijn om van tijd tot tijd ook eens enkele keren alleen te komen.

Online Coaching bied ik aan sinds we geconfronteerd worden met COVID19. Ik ondervind dat we ook via deze digitale weg tot goede gesprekken komen. Zo kunnen we reeds gestarte therapie verderzetten. Of kunnen we ze opstarten wanneer het niet veilig voelt om tot in de praktijk te komen. Of wanneer het door de overheidsmaatregelen niet toegestaan is om fysiek samen te komen. Daarnaast kan deze Online Coaching ook soelaas brengen wanneer je bij mij therapie zou willen komen maar je niet in de buurt van Antwerpen woont.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Psychotherapie in de Interactionele Vormgeving (VVTIV).

Jou Inhoud Komt Hier

Jou Inhoud Komt Hier

Jou Inhoud Komt Hier

Jou Inhoud Komt Hier

Jou Inhoud Komt Hier

Jou Inhoud Komt Hier