PSYCHOTHERAPIE ANTWERPEN

Wellicht ben je op zoek naar een psychotherapeut in Antwerpen. Neem rustig een kijkje op mijn website. Ik hoor graag van je als je vragen hebt of een afspraak wenst te maken. Psychotherapie kan veel voor je betekenen bij een brede waaier aan emotionele moeilijkheden. Van onzekerheid tot relatieproblemen of traumaverwerking. Het is goed om je te informeren over de verschillende soorten therapie en werkwijzen. Maar ook over de therapeut zelf. Zo kan je voor jezelf beter beslissen wie jou het beste zal kunnen helpen.

Ik hoop je via mijn website al heel veel informatie te kunnen meegeven omtrent mijn scholing en werkwijze. Maar ook omtrent de soort hulpvragen en soort problemen waarvoor je bij me terecht kan.

Psychotherapeut Antwerpen Ann Vergouwen
OVER ANN

AUTHENTIEK

OPEN

EMPATHISCH

BETROUWBAAR

RUSTIG

PROFESSIONEEL

Waar staat Buiten Gewoon Jezelf voor?

Integratieve Psychotherapie Antwerpen

In 2016 richtte ik Buiten Gewoon Jezelf op vanuit het idee dat je niet buitengewoon moet zijn om aanvaard te worden door de samenleving, door jouw omgeving, door bazen & collega’s, door familie, door een partner,…

Onvoorwaardelijke aanvaarding is iets wat iedere mens verdient. Dat lijkt mij een geboorterecht.

Ik geloof dat als jij gewoon jezelf bent, je als het ware vanzelf buitengewoon bent, je authentieke & zelfzekere zelf. Gewoon jezelf met jouw eigenheid, jouw talenten. Maar ook met jouw valkuilen. Want die hebben wij allemaal. Dat is onvermijdelijk en gewoon heel menselijk. Jij hoeft geen enkel aspect van jouw ‘zijn’ te onderdrukken, te verstoppen, te verachten,… in een poging om goed genoeg te zijn & erbij te horen of vanuit het verlangen je geliefd & aanvaard te voelen.

Inhoud

Graag licht ik toe wat Integratieve Psychotherapie is. En wat mijn missie met Buiten Gewoon Jezelf is. Daarnaast stel ik me graag ook even kort voor onder ‘Over Ann’.

verbinding

INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE

VISIE
verbinding

BUITEN GEWOON JEZELF

MISSIE