OVER BUITEN GEWOON JEZELF

Waar staat Buiten Gewoon Jezelf voor?

In 2016 richtte ik Buiten Gewoon Jezelf op vanuit het idee dat je niet buitengewoon moet zijn om aanvaard te worden door de samenleving, door jouw omgeving, door bazen & collega’s, door familie, door een partner,…

Onvoorwaardelijke aanvaarding is iets wat iedere mens verdient. Dat lijkt mij een geboorterecht.

Ik geloof dat als jij gewoon jezelf bent, je als het ware vanzelf buitengewoon bent, je authentieke & zelfzekere zelf. Gewoon jezelf met jouw eigenheid, jouw talenten. Maar ook met jouw valkuilen. Want die hebben wij allemaal. Dat is onvermijdelijk en gewoon heel menselijk. Jij hoeft geen enkel aspect van jouw ‘zijn’ te onderdrukken, te verstoppen, te verachten,… in een poging om goed genoeg te zijn & erbij te horen of vanuit het verlangen je geliefd & aanvaard te voelen.

Inhoud

Op deze pagina licht ik toe wat Integratieve Psychotherapie is en mijn missie met Buiten Gewoon Jezelf. Daarnaast stel ik me graag ook even kort voor onder ‘Over Ann’.

verbinding

INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE

VISIE
verbinding

BUITEN GEWOON JEZELF

MISSIE
Psychotherapeut Antwerpen Ann Vergouwen
OVER ANN

 

AUTHENTIEK

OPEN

EMPATHISCH

BETROUWBAAR

RUSTIG

PROFESSIONEEL