ZO NEEM JE CONTACT MET ME OP

Als je tot op deze pagina bent gekomen dan overweeg je wellicht om contact met me te maken. Dan overweeg je wellicht ook om therapie te starten en een afspraak te maken. Ik begrijp dat dit voor veel mensen geen makkelijke stap is. Je contacteert iemand die je niet kent om jouw moeilijkheden mee te bespreken. Dat is in ieder geval alvast wel heel moedig van je en eigenlijk een cadeau voor jezelf. In het beste geval werd je doorverwezen door je huisarts of via-via. Zoniet vond je mij misschien online. Ik kan me voorstellen dat je dan misschien nog wel eerst wat vragen hebt.

Vragen – Afspraak maken

Indien je nog vragen hebt en op zoek bent naar extra informatie, contacteer me dan gerust eerst ook vrijblijvend. Voor meer informatie of een afspraak kan dat hier via het contactformulier. Heb je liever meteen een persoonlijk contact, bel me dan gerust op het nummer 0498/22.03.62.

Ben ik niet bereikbaar, spreek dan een bericht in op mijn antwoordapparaat. Ik bel je dan spoedig terug.

LET OP: Een afspraak maken, wil zeggen dat je ze enkel kosteloos kan annuleren minsten 2 werkdagen op voorhand. Annuleer je binnen de 2 dagen voor de afspraak dan zal deze worden aangerekend. Hartelijk dank voor uw begrip.

Tot binnenkort

Ann Vergouwen

Google MapsFacebook

 

Noteer bij jouw vraag om een afspraak ook meteen de dagen en uren waarop je vrij bent om op afspraak te komen.

Adres: Halewijnlaan, 2050 Antwerpen