ONLINE COACHING

Online Coaching bied ik aan sinds we geconfronteerd worden met COVID19. Ik ondervind dat we ook via deze digitale weg tot goede gesprekken komen. Zo kunnen we reeds gestarte therapie verderzetten. Of kunnen we ze opstarten wanneer het niet veilig voelt om tot in de praktijk te komen. Of wanneer het door de overheidsmaatregelen niet toegestaan is om fysiek samen te komen. Daarnaast kan deze Online Coaching ook soelaas brengen wanneer je bij mij therapie zou willen komen maar je niet in de buurt van Antwerpen woont.

Als we het over onze emoties hebben dan verloopt onze communicatie hoofdzakelijk via non-verbale communicatie. We communiceren namelijk voor 55 % via lichaamstaal, voor 38% door ons stemgebruik en voor slechts 7% met onze woorden. Daarom vind ik het enorm belangrijk om elkaar te kunnen zien.

Online Coaching

De online coaching zal dus verlopen via een videocall. Dat kan via Google Hangouts, Microsoft Skype, Messenger,… Er zijn mogelijkheden genoeg die helemaal niet moeilijk zijn. Wanneer je een medium kiest, kan ik je indien gewenst uitleg geven over het gebruik.

Wil je graag starten met online coaching of heb je nog vragen, contacteer me gerust ook eerst vrijblijvend. Een online gesprek duurt 1u. Betaling kan via payconiq op het einde van het gesprek of vooraf door overschrijving.